Skip to content

Våra tjänster

 BOKA VIA APP: Ladda ner appen Taxi Booker och sök BlueCar.

 BOKA VIA APP:
Ladda ner appen Taxi Booker och sök BlueCar.

Mer än bara en resa …

För många är en resa bara en transport från punkt A till B. Vi betraktar dock din resa ur ett vidare perspektiv – för oss är du mer än en resenär. Du är en person som ska få all den uppmärksamhet och service som du förväntar dig – vi sätter dig och dina behov i fokus. Som kund gör du ett medvetet val av BlueCar för att få resor med högre kvalitet, trygghet och pålitlighet. 

Point to point eller per timma

Oavsett om du behöver en bekväm transport från a till b eller bil med chaufför i ett par timmar så lämnar vi alltid ett fast pris på din transport.

Till och från flyget

Vi erbjuder er transport till och från flygplatsen, så kallad flygtaxi. Ni väljer själva om ni ska åka ensam eller tillsammans med andra. Vi samordnar vid önskemål och om möjlighet finns er transport med andra kunder.

Till och från konferensen

Vi erbjuder er transport till och från konferensen. Ni väljer själva om ni ska åka ensam eller tillsammans med andra. Vi samordnar vid önskemål och om möjlighet finns er transport med andra kunder.

Privatchaufför

Vi ordnar en bil och förare bara för dig, som väntar medan du gör dina ärenden eller har ditt möte. Inget krångel med parkering, ingen onödig väntan.

Kundbesök

Har ni en kund som kommer på besök – lämna inget åt slumpen! Vi möter er kund med ett leende på läpparna, proper klädsel och en ankomstskylt i handen. Vi tar hand om bagaget och visar er kund till bilen och kör dem till önskad destination. Vi tycker att resan ska vara en upplevelse i sig och ordnar allt efter era önskemål, en guidad tur, kylda drycker och tilltugg till kaffekorg.

Representations- och företagstransporter

Som att ha en anställd privatchaufför utan att betala fasta kostnader. Ni får ett professionellt företag som tillgodoser er med punktlighet, flexibilitet, absolut diskretion och inte minst säkerhet. 

Eventservice

Ditt evenemang börjar redan vid resan till mötet eller festen. BlueCar kan bistå med allt från taxivärdar på privata bröllop till att sköta logistik för tillställningar som konferenser, event och privata tillställningar.

Till och från festligheterna

Vi anser att festligheterna börjar redan i fordonet på väg till evenemanget. Våra utbildade chaufförer hämtar er och ert sällskap vid dörren och ser till att ni får en resa i en ren, fräsch och diskret bil till och från festligheterna.

Sightseeing

Sightseeing och privat guide i regionen. Vi hjälper er med allt från planering till picnickorgen när ni vill uppleva Kalmar, Öland eller Glasriket.

Bli en av oss i blått …

Vi välkomnar alltid nya chaufförer som älskar att köra bil, har giltig taxilegitimation, är utåtriktade, rökfria och förstår vikten av god service. 

Skicka din ansökan med cv till jobb@bluecar.se

DIN TRYGGHET–vårt uppdrag

Vi önskar dig 
en trevlig resa!