Skip to content

Om oss

OM OSS i BLÅTT…

Oavsett om du vill resa i tjänsten eller på fritiden, från ett resmål till ett annat eller behöver en personlig chaufför med bil för ett par timmar eller hela dagen. BlueCar erbjuder erfarenhet och service för att tillgodose alla dina resebehov. När du väljer BlueCar – hämtar och kör våra professionella chaufförer dig till din destination och garanterar dig en bekväm och säker resa. Vår chaufförstjänst i Kalmarsundsregionen är tillgänglig för en mängd olika önskemål och erbjuder både point to point, tim- eller dagsbokningar. BlueCars mångsidighet säkerställer att alla dina önskemål införlivas på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi är chaufförer …

Vi brinner för service och kvalitet! Vi har en yrkesstolthet som präglas av till exempel proper klädsel, mjuk körning, fräscha fordon, punktlighet och diskretion.

Vår vision …

Att leverera persontransporter till näringsliv, organisationer och privatpersoner med hög kvalitet och att vara det ledande alternativet för premiumtransporter i Kalmarsundsregionen.

Vi är lokala …

Vi känner en stolthet över Kalmarsundsregionen! Vi är uppväxta här, vi bor här, vi har arbetat och drivit företag här i över 30 år – vi är lokala. Du ringer till Kalmar – vi svarar i Kalmar.

Kontakta oss så berättar vi gärna om hur vi kan lösa ditt resande …

Nisse Hagman – ägare
nisse@bluecar.se

BlÅtt DET BÄSTA …

Lokal förankring
Känsla för service
Trygga premiumbilar

MER ÄN bara en resa …

Boka våra premiumbilar …

Från a till b eller per timma | Till och från flyget | Till och från konferensen | Kundbesöket | Representations- och företagstransporter | Eventservice | Till och från festligheterna | Sightseeing

Boka din nästa resa …

Bli en av oss i blått …

Vi välkomnar alltid nya chaufförer som älskar att köra bil, har giltig taxilegitimation, är utåtriktade, rökfria och förstår vikten av god service. 

Skicka din ansökan med cv till jobb@bluecar.se

DIN TRYGGHET–vårt uppdrag

Vi önskar dig 
en trevlig resa!