Skip to content

Kontakta oss

Kontakta oss på ett sätt som passar dig. Antingen via formuläret nedan, med ett mail till info@bluecar.se eller ring oss på 0480-17 000. För bokning och förfrågningar hänvisar vi dig till vår bokningssida. Vi ser fram emot att höra av dig!

Öppettider
Med anledning av den rådande Coronapandemin har vi justerat öppettiderna
(reservation för ändringar med kort varsel)
Måndag–torsdag: 07.00-19.00.
Fredag: 07.00-stänger tidigast 21.00.
Lördag: 16.00-stänger tidigast 21.00.
Söndag: stängt.

Skicka oss ett meddelande

Oavsett om du vill resa i tjänsten eller på fritiden, från ett resmål till ett annat eller behöver en personlig chaufför med bil för ett par timmar eller hela dagen. BlueCar erbjuder erfarenhet och service för att tillgodose alla dina resebehov. När du väljer BlueCar – hämtar och kör våra professionella chaufförer dig till din destination och garanterar dig en bekväm och säker resa. Vår chaufförstjänst i Kalmarsundsregionen är tillgänglig för en mängd olika önskemål och erbjuder både point to point, tim- eller dagsbokningar. BlueCars mångsidighet säkerställer att alla dina önskemål införlivas på ett kostnadseffektivt sätt.

Kontakta oss så berättar vi gärna om hur vi kan lösa ditt resande …

Nisse Hagman – ägare
nisse@bluecar.se

BlÅtt DET BÄSTA …

Lokal förankring
Känsla för service
Trygga premiumbilar

MER ÄN bara en resa …

Boka våra premiumbilar …

Point to point eller per timma | Till & från flyget | Till & från konferensen | Kundbesöket | Representations- och företagstransporter | Eventservice | Till & från festligheterna | Sightseeing

Boka din nästa resa …

Bli en av oss i blått …

Vi välkomnar alltid nya chaufförer som älskar att köra bil, har giltig taxilegitimation, är utåtriktade, rökfria och förstår vikten av god service. 

Skicka din ansökan med cv till jobb@bluecar.se

DIN TRYGGHET–vårt uppdrag

Vi önskar dig 
en trevlig resa!